Portfolio

Hieronder zie je een overzicht van websites die recent door mij zijn gemaakt. Spreekt mijn werk je aan? Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we welke kansen een samenwerking biedt!

Van Kerkhoff Art - Portfolio

Van Kerkhoff Art Consultancy
www.vankerkhoff-art.com

Gijs van Kerkhoff is in september 2019 zijn eigen art consultancy bedrijf begonnen. De wens: een strakke website waar zijn kunstcollectie en diensten op professionele wijze getoond worden. Gijs past de WordPress website eenvoudig zelf aan met behulp van pagebuilder 'Beaver Builder'. Het onderhoud van de website doet Webpraktijken.

Bekijk de website
Sopera portfolio

Sopera Schoonmaakdiensten
www.sopera.nl

Sopera is nieuw en eigentijds schoonmaakbedrijf actief in Velsen en omstreken. Voor hen mocht ik een WordPress website ontwikkelen met mogelijkheden voor de toekomst zoals een online afsprakensysteem. De basis is gezet, het onderhoud mag Webpraktijken verzorgen. Aanpassen van tekst en foto's kan Sopera eenvoudig zelf doen met deze gebruiksvriendelijke website.

Bekijk website
Tulip Tours Holland portfolio

Tulip Tours Holland
www.tuliptoursholland.com

Tulip Tours Holland verzorgt tours door de mooie tulpenvelden van Noord-Holland. De website heb ik opnieuw vorm mogen geven, er is een webshop gerealiseerd voor de verkoop van tours en de vindbaarheid in Google is vergroot.

Bekijk website
Untitled

De Houtsmit
www.dehoutsmit.nl

De Houtsmit maakt unieke houten meubelen op maat en industriele tafels. De wens: een eenvoudige, rustige en overzichtelijke website. Met WordPress en Beaver Builder pagebuilder eenvoudig zelf aan te pasen.

Bekijk website
smartmockups_jr9oit4y

Opfleuren
www.opfleuren.nl

Fleur Menke maakt de mooiste bloemcreaties in Rotterdam en omstreken. De wens was een website met webshop. Samen met haar heb ik een WordPress website gemaakt inclusief Woocommerce webshop.

Bekijk website
Website Fregat Huis te Warmelo

Fregat Huis te Warmelo
www.fregathuistewarmelo.nl

Peter Swart doet onderzoek naar 'zijn fregat' Huis te Warmelo en de herkomst van de bemanningsleden. Nieuws over het onderzoek wil hij graag delen op zijn website.

Bekijk website
Kerntc

Kern training & Coaching
www.kerntc.nl

Neelienke Toering geeft leiderschapstrainingen en wilde een persoonlijke website met een zakelijke uitstraling.

Bekijk website
Portfolio WordPess websites Webpraktijken

Praktijk Te Giffel
www.praktijktegiffel.nl

Sigrid te Giffel is psychotherapeute en heeft sinds november 2018 haar eigen praktijk in Utrecht. De opdracht was een overzichtelijke website met een rustige uitstraling.

Bekijk website
Website ReBlend

ReBlend
www.reblend.nl

De website voor ReBlend is ingericht voor het publiceren van blogs. Deze kunnen vervolgens eenvoudig worden gedeeld op Facebook en Instagram.

Bekijk website
Website Vakantie Les Landes

Vakantie Les Landes

Voor de verhuur van hun 2 vakantiewoningen heb ik voor de fam. de Wit een website mogen maken. Inclusief een koppeling met de website van gites.nl voor het weergeven van de actuele beschikbaarheid.

Bekijk website

Havenhuisje Medemblik
www.havenhuisjemedemblik.nl

Website voor logiesaccommodatie Havenhuisje Medemblik inclusief boekingsmodule met beschikbaarheidskalender.

Bekijk website
Website Glorieuze Relaties

Glorieuze Relaties
www.glorieuzerelaties.nl

Website voor Rita van der Laag gemaakt voor haar relatietherapiepraktijk Glorieuze Relaties.

Bekijk website
Review Hoorns Kamerkoor
logo Hoorns Kamerkoor

"Een luisterend oor en goede adviezen bij het opbouwen van de website. Prima technische ondersteuning bij het plaatsen van de website op de server en de eerste periode erna. Goede en duidelijke overdracht. Het was heel prettig om met je samen te werken"

 Egbert Baas - Hoorns Kamerkoor
www.hoornskamerkoor.nl

Scroll naar top