PORTFOLIO

Websites die ik onlangs heb gemaakt. 

Portfolio Caroline Janssen

Psychotherapie Caroline Janssen
www.psychotherapiecarolinejanssen.nl

Portfolio De Schootse Hoeve

Camperplaats Schijndel
www.camperplaatsschijndel.nl

Portfolio - De Soepboerin

Soepboerinneke
www.soepboerinneke.nl

Eveline Roubos van boerderij "Het Groene Hart' in Abbenes is eind 2019 gestart met de verkoop van zelfgemaakte verse soepen. Voor haar nieuwe bedrijf hebben we samen een overzichtelijke WordPress website gemaakt die zij zelf eenvoudig kan aanpassen. Het onderhoud, WordPress updates en backups worden door Webpraktijken gedaan.

Bekijk de website
Giethoorn village portfolio

Giethoorn Village
www.giethoornvillage.com

Samen met Giethoorn Village een informatieve website gemaakt voor (potentiele) bezoekers van Giethoorn.

Bekijk de website
Portfolio website A Stam Opperdoes

Transportbedrijf A. Stam
www.astamopperdoes.nl

Sopera portfolio

Sopera Schoonmaakdiensten
www.sopera.nl

Sopera is nieuw en eigentijds schoonmaakbedrijf actief in Velsen en omstreken. Voor hen mocht ik een WordPress website ontwikkelen met mogelijkheden voor de toekomst zoals een online afsprakensysteem. De basis is gezet, het onderhoud mag Webpraktijken verzorgen. Aanpassen van tekst en foto's kan Sopera eenvoudig zelf doen met deze gebruiksvriendelijke website.

Bekijk de website
Van Kerkhoff Art - Portfolio

Van Kerkhoff Art
www.vankerkhoff-art.com

Gijs van Kerkhoff is in september 2019 zijn eigen art consultancy bedrijf begonnen. De wens: een strakke website waar zijn kunstcollectie en diensten op professionele wijze getoond worden. Gijs past de WordPress website eenvoudig zelf aan met behulp van pagebuilder 'Beaver Builder'. Het onderhoud van de website doet Webpraktijken.

Bekijk de website
Tulip Tours Holland portfolio

Tulip Tours Holland
www.tuliptoursholland.com

Tulip Tours Holland verzorgt tours door de mooie tulpenvelden van Noord-Holland. De website heb ik opnieuw vorm mogen geven, er is een webshop gerealiseerd voor de verkoop van tours en de vindbaarheid in Google is vergroot.

Bekijk de website
Untitled

De Houtsmit
www.dehoutsmit.nl

De Houtsmit maakt unieke houten meubelen op maat en industriële tafels. De wens: een eenvoudige, rustige en overzichtelijke website. Met WordPress en Beaver Builder pagebuilder eenvoudig zelf aan te passen.

Bekijk de website
smartmockups_jr9oit4y

Opfleuren
www.opfleuren.nl

Fleur Menke maakt de mooiste bloemcreaties in Rotterdam en omstreken. De wens was een website met webshop. Samen met haar heb ik een WordPress website gemaakt inclusief Woocommerce webshop.

Bekijk de website
Website Fregat Huis te Warmelo

Fregat Huis te Warmelo
www.fregathuistewarmelo.nl

Peter Swart doet onderzoek naar 'zijn fregat' Huis te Warmelo en de herkomst van de bemanningsleden. Nieuws over het onderzoek wilde hij graag kunnen delen op zijn website. De WordPress website vult hij eenvoudig zelf met berichten. Het onderhoud en de hosting wordt verzorgd door Webpraktijken.

Bekijk de website
Portfolio WordPess websites Webpraktijken

Praktijk Te Giffel
www.praktijktegiffel.nl

Sigrid te Giffel is psychotherapeute en heeft sinds november 2018 haar eigen praktijk in Utrecht. De opdracht was een overzichtelijke website met een rustige uitstraling.

Bekijk de website
Kerntc

Kern Training & Coaching
www.kerntc.nl

Neelienke Toering geeft leiderschapstrainingen en wilde een persoonlijke website maar wel met een zakelijke uitstraling. Als extra is een chatfunctie toegevoegd die zij vanaf haar mobiel eenvoudig kan gebruiken. Tevens kunnen toekomstige cursisten zich aanmelden via een formulier en betalen via Ideal.

Bekijk de website
Website Vakantie Les Landes

Vakantie Les Landes
www.vakantieleslandes

Voor de verhuur van hun 2 vakantiewoningen heb ik voor de fam. de Wit een website mogen maken. Inclusief een koppeling met de website van gites.nl voor het weergeven van de actuele beschikbaarheid.

Bekijk de website
Website ReBlend

ReBlend
www.reblend.nl

De website voor ReBlend is ingericht voor het publiceren van blogs. Deze kunnen vervolgens eenvoudig worden gedeeld op Facebook en Instagram.

Bekijk de website

Havenhuisje Medemblik
www.havenhuisjemedemblik.nl

Website voor logiesaccommodatie Havenhuisje Medemblik inclusief boekingsmodule met beschikbaarheidskalender.

Bekijk de website
Website Glorieuze Relaties

Glorieuze Relaties
www.glorieuzerelaties.nl

Website voor Rita van der Laag gemaakt voor haar relatietherapiepraktijk Glorieuze Relaties.

Bekijk de website
Scroll naar top