Over

Hoi! Mijn naam is Rosemarie Roskam en het gezicht achter Webpraktijken. Ik woon in Medemblik gelegen aan het IJsselmeer in Noord-Holland. Vanuit mijn kantoor aan huis werk ik met veel plezier samen met enthousiaste creatieve ondernemers en collega's aan mooie grote en kleine projecten.

Over Webpraktijken

 

Sinds 5 jaar maak ik professioneel websites en ondersteun ik ondernemers succesvol in hun online presentatie.

Naast het ontwerpen en publiceren van websites, hou ik mij bezig met het optimaliseren van websites voor Google en het schrijven van teksten en blogs.

'Eenvoud siert' is mijn lijfspreuk, mijn motto. De kunst van het weglaten is mijn uitgangspunt bij het ontwerpen van de website. Daarnaast typeert het ook mijn werkwijze. De kracht uit eenvoud halen vind ik het mooiste wat er is!

Over Rosemarie Roskam Webpraktijken

Rosemarie in het kort:

Getrouwd met de liefste
Mama van 2 dochters
Als ik niet achter de laptop zit ben ik mijn huis aan het (her)inrichten
♡ Italiaans eten
Ik beloof altijd te veel
In ons Havenhuisje ontvang ik met veel plezier lieve bijzondere gasten
Reizen doe ik graag en zoveel mogelijk..
Sinds hond Puk in mijn leven is heb ik geen gebrek meer aan beweging 😉

Heb je hulp nodig bij het realiseren van jouw droomwebsite? Neem contact met me op!  Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die ik bied en mijn scherpe tarieven. Bij mij geen verrassingen achteraf. We maken vooraf altijd duidelijke afspraken over de prijs en hoe jij jouw website nu maar zeker ook de komende jaren helemaal up-to-date kunt houden.