Over

Hoi! Ik ben Rosemarie en het gezicht achter Eenvoud siert. Ik woon in Medemblik gelegen aan het IJsselmeer in Noord-Holland. Vanuit mijn kantoor aan huis werk ik met veel plezier samen met enthousiaste klanten en collega's aan mooie grote en kleine projecten.

Over Webpraktijken

 

Sinds 5 jaar maak ik professioneel websites en ondersteun ik mensen en bedrijven in hun online presentatie.  In Utrecht bij Weblish heb ik heel veel kennis opgedaan en vervolgens in 2016 mijn eigen bedrijf gestart. Naast het ontwerpen en publiceren van websites, hou ik mij bezig met het optimaliseren van websites voor Google en het schrijven van teksten en blogs.

Eenvoud siert is mijn lijfspreuk, mijn motto. De kunst van het weglaten is mijn uitgangspunt bij het ontwerpen van de website. Daarnaast typeert het ook mijn werkwijze. De kracht uit eenvoud halen vind ik het mooiste wat er is!

Rosemarie Roskam-Swart

Rosemarie in het kort:

Getrouwd met de liefste
Mama van 2 dochters
Als ik niet achter de laptop zit ben ik mijn huis aan het (her)inrichten
♡ Italiaans eten
Ik beloof altijd te veel
Reizen doe ik graag en zoveel mogelijk..
Sinds onze hond Puk in mijn leven is heb ik geen gebrek meer aan beweging 😉

Het lijkt me leuk om je te helpen bij het ontwerpen van jouw nieuwe website! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en mijn tarieven? Neem contact met mij op en ik stuur je een duidelijk overzicht met alle details en prijzen.