Over

Hoi, leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Rosemarie Roskam (maar de meesten noemen mij Roos) en het gezicht achter Webpraktijken. Ik woon in Medemblik, een prachtig stadje aan het IJsselmeer. Vanuit mijn kantoor aan huis werk ik met veel plezier samen met enthousiaste creatieve ondernemers en collega's aan mooie grote en kleine projecten.

Over Webpraktijken

 

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat op een beeldscherm verschijnt en geïntrigeerd door mooie beelden en kleur.

WordPress is een uit de hand gelopen hobby en in 2015 besloot ik mij professioneel te gaan verdiepen in webdesign en webdevelopment. Bij Weblish in Utrecht heb veel over WordPress én het hebben van een eigen webbouwbedrijf geleerd en mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Sinds september 2016 heb ik mijn eigen webbouwbedrijf en maak ik met heel veel plezier professioneel websites en ondersteun ik ondernemers in hun online presentatie.  Naast het ontwerpen en publiceren van websites, houd ik mij bezig met het optimaliseren van websites voor Google en het schrijven van teksten en blogs.

'Eenvoud siert' is mijn lijfspreuk, mijn motto. De kunst van het weglaten is mijn uitgangspunt bij het ontwerpen van de website. Daarnaast typeert het ook mijn werkwijze. 

Over Rosemarie Roskam Webpraktijken

Rosemarie in het kort:

Getrouwd met Joris en mama van 2 tienerdochters.
Als ik niet achter de laptop zit ben ik mijn huis aan het (her)inrichten.
In het Havenhuisje ontvang ik met veel plezier lieve bijzondere gasten.
Reizen doe ik graag en zoveel mogelijk..
Sinds hond Puk in mijn leven is heb ik geen gebrek meer aan beweging 😉

Heb je hulp nodig bij het realiseren van jouw droomwebsite? Neem contact met me op!  Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die ik bied en mijn scherpe tarieven. Bij mij geen verrassingen achteraf. We maken vooraf altijd duidelijke afspraken over de prijs en hoe jij jouw website nu én de komende jaren helemaal up-to-date kunt houden.